Brevsprækkeskjuler – brevindkastskjuler i messing

249,00 DKK

7 på lager

Varenummer (SKU): 12045 Kategori:

Beskrivelse

  • Få lukket hullet i din dør efter den gamle brevsprække.
  • Messing og med isoleringsmateriale.
  • Bredde 300 mm. Højde 80 mm. Passer til dørtykkelse fra 32 mm. til 52 mm. Afstanden imellem de to monteringsskruer er 200 mm.
  • Dørtykkelsen kan øges til 125 mm. ved køb af varenr.: 100005, se herunder. Vær opmærksom på, at tykkelsen af det medfølgende isoleringsmateriale ikke øges.  

Postkasseloven - læs mere her

Den 1. januar 2012 trådte den nye postkasse lov i kraft og dermed blev reglerne for opsætning af postkasser ændret på flere punkter. Reglerne for den nye postkasse lov kan virke skrappe og det er de også. Den vigtigste som du bør kende for at sikre at du får post som normalt, er at alle helårsboliger skal have deres postkasse opstillet i skellet ud mod den nærmeste offentlige vej. Af logiske årsager er der visse modifikationer for ældre og handicappede. Er du eksempelvis gangbesværet, eller på anden måde hæmmet af et fysisk eller psykisk handicap, skal du rette henvendelse til kommunen, der herefter afgør, om du kan få posten leveret direkte til døren med dispensation. Får du dispensation sørger kommunen for at underrette Post Danmark.

Du kunne også være interesseret i...